ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, άνω σώματος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, βρίσκεται ο νυν διευθυντής της CIA Μάικ Πομπέο, τον οποίο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει επιλέξει για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.
Ο κ. Πομπέο θα εξεταστεί από τα μέλη της Επιτροπής με ερωτήσεις σχετικές με τη θέση την οποία πρόκειται να αναλάβει και την εξωτερική πολιτική της χώρας.
Στην επιτροπή, οι Ρεπουμπλικανοί πλειοψηφούν με 11 μέλη, έναντι 10 των Δημοκρατικών.
Στο σύνολο των 100 γερουσιαστών, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα διαθέτει πλειοψηφία 51, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και πρόεδρος της Γερουσίας Μάικ Πενς, επίσης Ρεπουμπλικανός μπορεί να ψηφίσει, ως 101ο μέλος του σώματος και να διαμορφώσει πλειοψηφία.























































