ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός αξιωματούχος για Άσαντ: Nα αντικατασταθεί στο τέλος μιας ειρηνευτικής διαδικασίας

Γερμανός αξιωματούχος για Άσαντ: Nα αντικατασταθεί στο τέλος μιας ειρηνευτικής διαδικασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γερμανία εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κυβέρνηση του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ πρέπει να αντικατασταθεί στο τέλος μιας ειρηνευτικής διαδικασίας, όμως αναγνωρίζει την πραγματικότητα που καθιστά το σενάριο αυτό αδύνατο βραχυπρόθεσμα, δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε στη διάρκεια της ίδιας τακτικής συνέντευξης Τύπου ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εκλογές έπειτα από μια μακρά ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία, στην οποία θα συμμετέχουν η Ρωσία και το Ιράν που στηρίζουν τον Άσαντ, καθώς και άλλες πλευρές.

Η Γερμανία δεν συμμετείχε στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσαν το Σάββατο ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία εναντίον της Συρίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους να μεγαλώσουν σε μια μουσουλμανική χώρα»

Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού

Έκθεση του ΟΗΕ αναφέρει ότι η Συρία κατασκεύαζε πυρηνικό αντιδραστήρα επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr