ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Σίνζο Άμπε,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
Ντόναλντ Τραμπ: «Λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, εξετάζεται σοβαρά η πλήρης καταστροφή»
Το Ιράν βομβαρδίζει τα αραβικά κράτη του Κόλπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε τοποθεσίες εξετάζονται για μια ιστορική σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που προβλέπεται να διεξαχθεί «στις αρχές Ιουνίου ή νωρίτερα», ανακοίνωσε σ ο Αμερικανός πρόεδρος.
Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, ο Τραμπ επιδοκίμασε τις συνομιλίες μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας για «τον τερματισμό του πολέμου».
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ελπίζει σε μια σύνοδο κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, αλλά σημείωσε ότι είναι πιθανό αυτή να μην πραγματοποιηθεί.
Ο Άμπε δήλωσε ότι θαυμάζει το κουράγιο του Τραμπ να συμφωνήσει να διεξάγει μια σύνοδο κορυφής με τον Κιμ.























































