ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία από τη δολοφονία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ερτζάν Βουραλχάν, την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην περιοχή Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης.
Ο δράστης, ονόματι Γιουκσέλ Καραμπατά, ο οποίος συνελήφθη, μαχαίρωσε τον Βουραλχάν στο λαιμό, δύο φορές, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό σε όσους βρίσκονταν τριγύρω.
Στο μεταξύ αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν πως ο πρώην υπουργός έπινε τσάι, όταν ο δράστης τον πλησίασε, κάθισε δίπλα του, λογομάχησαν και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσε.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο δράστης του είπε «αυτό σου αξίζει», μόλις έμπηξε το μαχαίρι στο λαιμό του.
Ακόμα, και ο ίδιος ο Γιουκσέλ Καραμπατά, όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος αποκρίθηκε: «Του άξιζε».























































