ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βομβαρδισμό δέχτηκε το αεροδρόμιο της Τρίπολης στην Λιβύη. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ένα αεροσκάφος που ετοιμαζόταν να απογειωθεί χτυπήθηκε από πυραύλους, στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, την ίδια ημέρα που ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών και η πρέσβειρα της Γαλλίας βρίσκονταν στη Λιβύη για να συζητήσουν το ειρηνευτικό σχέδιο για τη χώρα αυτή.
Ένας πύραυλος έπληξε ένα Airbus 320 και οι άλλοι έπεσαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Μιτίγκα γύρω στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας). Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Γασάν Σαλάμε και η Γαλλίδα διπλωμάτις Μπριζίτ Κουρμί αφίχθηκαν στο ίδιο αεροδρόμιο, το μοναδικό που λειτουργεί στη λιβυκή πρωτεύουσα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έφτασαν πριν ή μετά την επίθεση.
Η Τρίπολη ελέγχεται από πολλές διαφορετικές ένοπλες ομάδες μετά την εξέγερση του 2011 και την ανατροπή του Μουάμαρ Καντάφι. Από το 2014 υπάρχουν δύο αντίπαλες κυβερνήσεις, μία στην Τρίπολη και μία στην ανατολική Λιβύη ενώ οι περισσότερες διπλωματικές αποστολές εγκατέλειψαν τη χώρα και μετέφεραν τις υπηρεσίες τους στη γειτονική Τυνησία.






















































