ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Μπαλταδώρος, Νίκος Βούτσης, Πολεμική Αεροπορία, Πρόεδρος της Βουλής, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με γοργούς ρυθμούς ζητά η Βουλή να υλοποιηθεί η δέσμευσή της για την οικονομική ενίσχυση των τέκνων του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.
Για το θέμα έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και, όπως έγινε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα γνωστό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής απέστειλε, την Πέμπτη 19 Απριλίου, επιστολή στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με την οποία ζητεί να αποσταλούν τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα για το θάνατο του Σμηναγού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της «υιοθεσίας» των ανήλικων τέκνων του.
Η Βουλή των Ελλήνων με αποφάσεις της Ολομέλειας από το 1998 και του Τμήματος Διακοπής Εργασιών ενισχύει οικονομικά, εν είδει «υιοθεσίας», τέκνα μελών των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
























































