ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Αρμένιο πρωθυπουργό: Λύσε την πολιτική κρίση εντός συνταγματικού πλαισίου

Πούτιν σε Αρμένιο πρωθυπουργό: Λύσε την πολιτική κρίση εντός συνταγματικού πλαισίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να επιλυθεί η πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Αρμενία μόνο μέσα στο συνταγματικό πλαίσιο ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Αρμενίας Κάρεν Καραπετιάν.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, ενώ έδωσαν έμφαση στην αξία που έχει η εκλογή του πρωθυπουργού της χώρας η οποία θα γίνει από την βουλή την 1η Μαΐου.

Την Τετάρτη ο Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο, οι δύο ηγέτες τόνισαν ότι για να ξεπεραστεί η κρίση στη χώρα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να επιδείξουν φρόνηση, υπευθυνότητα και ετοιμότητα για την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων μέσω του εποικοδομητικού διαλόγου και αυστηρά εντός του συνταγματικού πλαισίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου – Παραμένουν οι διαφωνίες

Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέα μαζική επίθεση στην Ουκρανία και ζητάει επειγόντως Patriot

Ρώσοι φαρσέρ για Θάνο Ντόκο: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι Τεχνητή Νοημοσύνη»

FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας

Τζήμητρας (ΕΛ.Α.Σ.) για Ντόκο (Μαξίμου): «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται επικίνδυνα ερασιτεχνική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr