ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ – Νεκρός φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ – Νεκρός φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στην Καμπούλ, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό που έδωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, Νατζίμπ Ντανίς, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε κοντά στα κεντρικά γραφεία της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών και όλα τα θύματα είναι πολίτες.

«Ένας βομβιστής αυτοκτονίας που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα ανατινάχθηκε μπροστά σε χώρο όπου γινόταν μάθημα αγγλικών στον τομέα Σας Νταράκ. Έχουμε καταμετρήσει τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες, όλους πολίτες», ανέφερε ο Ντανίς.

Η έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών είχε γίνει στόχος επίθεσης βομβιστή αυτοκτονίας και τον Μάρτιο.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα μετά την επίθεση ακολούθησε μια δεύτερη έκρηξη, η οποία κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία της Καμπούλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου έχασε τη ζωή του στη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, όπως γνωστοποίησε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr