ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι είπε η Μέρκελ για τα πυρηνικά του Ιράν

Tι είπε η Μέρκελ για τα πυρηνικά του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πυρηνική συμφωνία με το Ιράν δεν πρέπει να ακυρωθεί, αλλά το διαπραγματευτικό πλαίσιό της θα πρέπει να διευρυνθεί, δήλωσε την Τετάρτη η Γερμανίδα καγκελάριος, Aνγκελα Μέρκελ.

Η Μέρκελ δήλωσε ότι πρέπει να συζητηθούν το πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν και η πολιτική επιρροή της Ισλαμικής Δημοκρατίας στη Συρία, προσθέτοντας ότι αυτή είναι μια ευρέως διαδεδομένη θέση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Θα συνεχίσουμε με την επιχειρηματολογία μας, δηλαδή τη διατήρηση της πυρηνικής συμφωνίας (JCPOA) καθώς και την επέκταση του διαπραγματευτικού πλαισίου», ανέφερε η Γερμανίδα κεγκαλάριος ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό το Ισραήλ να καταστήσει γρήγορα διαθέσιμες τις πληροφορίες που διαθέτει για το Ιράν στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Ο πρόεδρος Σι δεν θα στείλει όπλα στο Ιράν και πρότεινε να βοηθήσει για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Ο Τραμπ στην Κίνα για μια σύνοδο κορυφής με τον Σι Τζινπίνγκ – Τι θα συζητήσουν

Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα «τελειώσουν τη δουλειά» στο Ιράν

Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr