Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήγε να τη βιάσει, αλλά τον έδεσε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Πήγε να τη βιάσει, αλλά τον έδεσε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Ινδία ή Μπάρατ,

Τιμωρήθηκε ένας άνδρας στην Ινδία, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει μία γυναίκα, η οποία του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Ο νεαρός- ο οποίος είναι μακρινός ανιψιός του παραλίγο θύματός του- μπήκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι της γυναίκας, στην Durgapur, και μέσα στο σκοτάδι επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Εκείνη όμως κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, τον έδεσε σε μία κολόνα και του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού Μανόζ Κουμάρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επιχειρώντας να περιορίσει τα πάμπολλα και αποτρόπαια περιστατικά βιασμών, ειδικά παιδιών, στην Ινδία, η χώρα υιοθέτησε τον περασμένο μήνα, οδηγία που επιτρέπει στα δικαστήρια να επιβάλλουν ακόμα και ποινή θανάτου σε βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών.

Η χώρα συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες από ακόμα δύο περιστατικά ομαδικών βιασμών, με θύματα μία 19χρονη, που βιάστηκε από πέντε άνδρες, και μία 16χρονη, που βιάστηκε από οκτώ συγχωριανούς της και στη συνέχεια κρεμάστηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επιστρέφουν στο Ιράν οι σοροί 84 Ιρανών ναυτών του πολεμικού πλοίου που βυθίστηκε ανοιχτά της Σρι Λάνκα

Ινδία και Ισραήλ αδιάρρηκτη «σιδηρά συμμαχία» απέναντι στη βαρβαρότητα και τον θρησκευτικό εξτρεμισμό

Κυψέλη: Παραδόθηκε ο 64χρονος Αλβανός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 25χρονης ΑμεΑ

Τέλος στην ανοχή! Η Ινδία εξάρθρωσε τα δίκτυα μεταφόρτωσης «πλοίο με πλοίο» που συγκάλυπταν την προέλευση του ιρανικού αργού πετρελαίου

Ο Νετανιάχου προανήγγειλε άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Ινδίας και Αράβων απέναντι σε Σουνίτες και Σιίτες ισλαμιστές-τζιχαντιστές – Ο ρόλος Δένδια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr