ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εφιαλτικό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην Μαλεσίνα και την ευρύτερη περιοχή, που για περισσότερες από 24 ώρες η πύρινη λαίλαπα με τη βοήθεια του δυνατού αέρα και των υψηλών θερμοκρασιών έχει καταστρέψει περισσότερα από 20.000 χιλιάδες στρέμματα, ενώ έχει φτάσει πολλές φορές σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.
Η φωτιά ουσιαστικά βρίσκεται μεταξύ: Μάζι – Μαλεσίνα – Λάρυμνα – Μαρτίνο και μάλιστα, μεταξύ άλλων, έκαψε δάσος που είχε αναδασωθεί από προηγούμενη πυρκαγιά και τα δέντρα είχαν πλέον “ξεπεταχτεί” και δυστυχώς παραδόθηκαν και πάλι στις φλόγες.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις πάρα πολλές και επίγειες και από αέρος. Ωστόσο τα πράγματα είμαι εξαιρετικά δύσκολα, αφού τα μέτωπα είναι πάρα πολλά και κάθε τόσο και λίγο ξεφυτρώνουν καινούργιες εστίες ή αναζωπυρώνονται οι παλιές.
Όπως έλεγε κάτοικος της περιοχής στο Lamia Report , τα πύρινα μονοπάτια από χθες το μεσημέρι μέχρι και τώρα έχουν ακολουθήσει αλλόκοτες διαδρομές, γιατί οι κατευθύνσεις των ανέμων άλλαζαν κάθε τόσο και λίγο με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη και τα πράγματα πολύ επικίνδυνα.
Σε Μάζι και Μαλεσίνα χτυπήσαν πολλές φορές οι καμπάνες και οι κάτοικοι κλήθηκαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.
«Παρακαλάμε να βρέξει για να γλυτώσουμε από τον εφιάλτη…», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, ο οποίος έχει ζήσει από κοντά όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό το τελευταίο 24ωρο.






















































