ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιβολή της θανατικής ποινής σε εκείνους που καταδικάζονται για τη δολοφονία αστυνομικών, ζήτησε την Τρίτη, με δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των ενστόλων που έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος.
«Οι εγκληματίες που σκοτώνουν τους αστυνομικούς μας, πρέπει να τιμωρούνται με τη θανατική ποινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως οι επιθέσεις αυτές πρέπει να λήξουν τώρα.
Είπε επίσης ότι ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου».























































