ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τουρκία,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία επιδιώκει η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να εγκρίνει πρόταση για την Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σε συνέντευξη στην κρατική ραδιοτηλεόραση TRT Haber, ο Τσαβούσογλου είπε επίσης ότι ανεξάρτητη επιτροπή πρέπει να ετοιμάσει έκθεση για τη βία στη Γάζα και ότι το Ισραήλ πρέπει να αντιμετωπίσει τον νόμο.
Τα αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, την οποία ελέγχει η παλαιστινιακή ισλαμιστική Χαμάς, τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία οι ΗΠΑ εγκαινίασαν την πρεσβεία τους στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, μεταφέροντάς την εκεί από το Τελ Αβίβ.























































