ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνη: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μαχμούντ Αμπάς (βίντεο)

Παλαιστίνη: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μαχμούντ Αμπάς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη εισήχθη για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς και ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 82χρονος Αμπάς την Τρίτη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αφτί και πήρε εξιτήριο μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο το Σάββατο εισήχθη εκ νέου για σύντομη νοσηλεία, ανέφερε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Παλαιστίνιος αξιωματούχος δήλωσε πως ο Αμπάς επέστρεψε στο νοσοκομείο την Κυριακή λόγω επιπλοκών από την επέμβαση στο αφτί.

Ο Αμπάς έχει υψηλό πυρετό, είπε, «έτσι οι γιατροί συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο».

Ωστόσο, πηγή στο νοσοκομείο al-Istishari στη Ραμάλα, δήλωσε πως η κατάσταση του Παλαιστίνιου προέδρου δεν έχει σχέση με την επέμβαση στο αφτί.

«Ο πρόεδρος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα. Παίρνει αντιβίωση για μια φλεγμονή στο στήθος», δήλωσε η νοσοκομειακή πηγή.

Η κατάσταση του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς δεν εμπνέει ανησυχία και οι εξετάσεις του είναι φυσιολογικές, δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), επικεφαλής της οποίας είναι ο Αμπάς, ανακοίνωσε εξάλλου μέσω Twitter πως ο Παλαιστίνιος επικεφαλής διαπραγματευτής Σάεμπ Έρεκατ επισκέφθηκε τον Παλαιστίνιο ηγέτη στο νοσοκομείο και δήλωσε: «Η υγεία του προέδρου είναι καλή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία – και γιατί αυτό αγνοείται

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr