ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό τέλος είχε η ελεύθερη πτώση για δύο έμπειρους αλεξιπτωτιστές στη Ρωσία, οι οποίοι συγκρούστηκαν στον αέρα και έπεσαν στη γη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Ο 34χρονος Ρασάν Σιμπγκατούλιν και ο 48χρονος Όλεγξ Σελκάνοφ συμμετείχαν σε ελεύθερη πτώση ρουτίνας μαζί με άλλους, όταν συνέβη το δυστύχημα.
Στο βίντεο φαίνεται η επταμελής ομάδα να πηδά στο κενό στα 5.250 πόδια. Ένας από τους επτά βιντεοσκοπεί την πτώση από κάμερα στο κράνος του κι έτσι καταγράφει και τη σύγκρουση και στη συνέχεια το σπιράλ που δημιούργησαν οι δύο αλεξιπτωτιστές.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δύναμη της σύγκρουσής τους είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τις αισθήσεις τους.
Τη στιγμή της σύγκρουσης, ο ένας είχε μόλις ανοίξει το αλεξίπτωτό του και ο άλλος ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο.
Εξακολουθούσαν να μην έχουν τις αισθήσεις τους όταν έπεσαν στο έδαφος. Ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου ενώ ο δεύτερος υπέκυψε αρκετές ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.
Ήταν και οι δύο έμπειροι, με περισσότερες από 600 ελεύθερες πτώσεις.























































