Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμαρχοι: Λείπουν 20 εκατ. ευρώ για τους παιδικούς σταθμούς

Δήμαρχοι: Λείπουν 20 εκατ. ευρώ για τους παιδικούς σταθμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εκτίμηση η χρηματοδότηση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών από το ΕΣΠΑ, για την περίοδο 2014-2015, θα πρέπει να παραμείνει στα 180 εκατ. ευρώ, δηλαδή όσο ήταν και την προηγούμενη περίοδο, εκφράζει η διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Παράλληλα η ΚΕΔΕ ζητά οι όροι και τα κριτήρια συμμετοχής των ωφελουμένων στο πρόγραμμα, να παραμείνουν οι ίδιοι που ίσχυσαν και πέρυσι, καθώς όπως υποστηρίζει με τη νέα προκήρυξη προβλέπεται μείωση του ποσού χρηματοδότησης ανά παιδί τουλάχιστον κατά 11,5% για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και κατά 4,5% για τις ιδιωτικές δομές.

Επίσης σύμφωνα με την ΚΕΔΕ μειώνεται το όριο εισοδήματος από τα 30.000 ευρώ στις 27.000 ευρώ, ενώ περιορίζεται στο 70% η χρηματοδότηση της δυναμικότητας κάθε δομής, από το 100%, που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Λόφος Στρέφη: Επαναλειτουργεί ο «Εξωστρεφής» – Παραχωρείται δωρεάν σε κοινωνικούς φορείς

O Δήμος Κηφισιάς ξεκινά πρόγραμμα για εκπαίδευση άμαχου πληθυσμού σε θέματα Πολιτικής Άμυνας

Ο Δούκας βρήκε «ηρωισμό» να περιβληθεί με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Στην Αμαλιάδα εγκαινιάστηκε το πρώτο μνημείο για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Κύπρου που κατέφυγαν το 1974 στην Ελλάδα – Μητροπολίτης Ησαΐας: «Η Ελλάδα είναι για εμάς μητέρα πατρίδα· το αίμα νερό δεν γίνεται»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr