ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ύποπτη» φωτιά σε αποθήκη που το Ιράκ φυλάσσει εκλογικές κάλπες

«Ύποπτη» φωτιά σε αποθήκη που το Ιράκ φυλάσσει εκλογικές κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγδάτη, Εκλογές, Ιράκ, Χάιντερ αλ Αμπάντι,

Φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο όπου φυλάσσονταν οι μισές κάλπες της Βαγδάτης από τις ιρακινές βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, μερικές μέρες αφού το κοινοβούλιο απαίτησε την ανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα να διατυπωθούν αιτήματα για επανάληψη των εκλογών.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε πως η φωτιά περιορίστηκε σε μία από τις τέσσερις αποθήκες του κτηρίου.

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως οι κάλπες μεταφέρθηκαν σε άλλη τοποθεσία υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Χάιντερ αλ-Αμπάντι κατήγγειλε πως η φωτιά ήταν αποτέλεσμα μιας «συνωμοσίας» που έχει σκοπό να πληγεί η δημοκρατική διαδικασία στο Ιράκ.

«Η φωτιά σε αποθήκες εκλογικού υλικού είναι μια συνωμοσία για να βλάψει το έθνος και τη δημοκρατία του. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα πλήξουμε με σιδηρά πυγμή όποιον υπονομεύει την ασφάλεια του έθνους και των πολιτών του», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αμπάντι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε μία πανάρχαια ελληνική γεωπολιτική ως ΔΗΘΕΝ νέα και του Μητσοτάκη – Πόσο ανιστόρητοι φιλελέδες;

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν – Το Ιράν βομβάρδισε τους Κούρδους του Ιράκ

Αυτοδυναμία ή χανόμαστε; – Παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα

Ιράκ: Σιιτικές παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές υπάγονται στον έλεγχο του κράτους

Σαμαράς για νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου – Θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr