ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει αναγκαίες και επείγουσες ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της 4ης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, πριν από την κρίσιμη ημερομηνία του Eurogroup της 21ης Ιουνίου και είναι, κατά συνέπεια, σκόπιμο οι διατάξεις που θα ψηφίσει η Ολομέλεια να δημοσιευθούν στο ΦΕΚ πριν την Παρασκευή 15 Ιουνίου, δηλαδή περίπου μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο Eurogoup».
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, στις κοινοβουλευτικές επιτροπές όπου ξεκίνησε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης αναφορικά με τη διαδικασία του επείγοντος, με την οποία θα προχωρήσει η συζήτηση και ψήφισή του.
«Η ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής θα επιτρέψει στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου να συζητήσει, να καταλήξει και να αποφασίσει το πακέτο μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Κατά συνέπεια, ο επείγον χαρακτήρας του νομοσχεδίου είναι σε όλους προφανής» πρόσθεσε ο κ. Χουλιαράκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο αναπληρωτής υπουργός δεν παρέλειψε, πάντως, να δηλώσει ότι είναι κατανοητή η ανάγκη η κοινοβουλευτική διαδικασία να τηρηθεί, αλλά «το σχέδιο νόμου τηρεί όλες τις προβλέψεις τής καλής νομοθέτησης, η δομή του ακολουθεί τη δομή ενός καλού νομοσχεδίου με μέρη, κεφάλαια, άρθρα και κατά συνέπεια επιτρέπει τη συζήτηση κατ’ άρθρο στη Βουλή και τη διαφοροποίηση, αν αυτό είναι αναγκαίο, από βουλευτές και επίσης επιτρέπει τη συζήτηση με κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς».
























































