ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάλντις Ντομπρόβσκις, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραστική παρέμβαση στο χρέος από την πλευρά των πιστωτών ώστε η Ελλάδα να επωφεληθεί τα μέγιστα, ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί Παρασκευής στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Ντομπρόφσκις το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα, δίνοντας έμφαση στη μείωση των φόρων και τη δημιουργία ενός οικονομικού περιβάλλοντος φιλικού προς την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τους κομματικούς διορισμούς που προωθεί η κυβέρνηση για τις θέσεις των γραμματέων στα υπουργεία», ενώ σημείωσε ότι «είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν τολμηρές μεταρρυθμίσεις ώστε η ελληνική οικονομία να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές με εύλογα επιτόκια».
Τόνισε τέλος ότι «σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το 2014, σήμερα η χώρα διαθέτει αξιόπιστη και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση που με τη στάση της ενισχύει την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας».
























































