ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Τέλος στα κανάλια με τα δάνεια ενός τηλεφωνήματος

Παππάς: Τέλος στα κανάλια με τα δάνεια ενός τηλεφωνήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τη λειτουργία έξι καναλιών τα οποία θα εκπέμπουν πλέον με νόμους και κανόνες μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ενώ αναφερόμενος στην ΕΡΤ είπε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Είμαστε σε μια στρατηγική που βρίσκεται στη δικαίωσή της. Μπαίνουμε σε έναν χώρο με νόμους και κανόνες, μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ για τις τηλεοπτικές άδειες, υπογραμμίζοντας ότι τώρα με τα αδειοδοτημένα κανάλια μιλάμε για 6 σταθμούς με 2.400 εργαζόμενους τη στιγμή που τώρα έχουμε 1.800 εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μιλώντας για τη μείωση του φόρου διαφήμισης στα κανάλια, είπε ότι έχει μπει πολύ ψηλά ο πήχης της απασχόλησης και της ποιότητας του παραγόμενου προγράμματος και ο στόχος είναι κανάλια βιώσιμα και όχι κανάλια που λειτουργούν με δάνεια που δίνονταν με ένα τηλεφώνημα και με «αέρα».

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, επισήμανε ότι έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο ο δημόσιος φορέας έχει σταθεί στα πόδια του με μεγάλες παραγωγές, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ, και αυτό προβληματίζει κάποιους: ότι ο δημόσιος φορέας κάνει πράγματα που ιδιωτικοί φορείς δεν μπορούν.

«Κάποιοι φαντασιώνονται έναν νέο Ιούνη του 2013 ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να ξανάρθει» κατέληξε ο Ν. Παππάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Κρατικά ΜΜΕ του Ιράν επικήρυξαν τον Μπάρον Τραμπ με $10 εκατ.

Η Ρένα Δούρου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ – Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος ο Νίκος Παππάς από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Κώστας Ζαχαριάδης από εκπρόσωπος Τύπου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr