ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευρωβουλευτές,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σημείο καμπής προς μια νέα εποχή ανάκαμψης για την Ελλάδα» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, την απόφαση του Εurogroup.
«Μνημόνια τέλος, με μια ιστορική ελάφρυνση του χρέους, την καλύτερη δυνατή στο Eurogroup. Τώρα χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά για να φανεί, βήμα-βήμα, η ανάκαμψη στην καθημερινότητα των πολιτών. Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της εξωστρέφειας γίνεται, από πρόβλημα, μέρος των λύσεων» σχολίασε μέσω Twitter ο κ. Παπαδημούλης.
Εξαπέλυσε παράλληλα βολές κατά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «το αμόκ του “να πέσει αύριο ο Τσίπρας”, είναι σε πλήρες αδιέξοδο». «Οι πολίτες ζητούν αποτελέσματα για ένα καλύτερο μέλλον» πρόσθεσε.
























































