Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτινγκερ για μεταναστευτικό: Να δείξουμε αλληλεγγύη στις χώρες που σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο

Έτινγκερ για μεταναστευτικό: Να δείξουμε αλληλεγγύη στις χώρες που σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όλες οι χώρες της Ε.Ε. πρέπει να βοηθήσουν τους νότιους γείτονές τους, όπου φτάνουν οι περισσότεροι μετανάστες, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ στους δημοσιογράφους, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της μίνι συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.

Η σύνοδος της Κυριακής θα χρησιμεύσει ως «υπενθύμιση του δρόμου προς την ευρωπαϊκή ενότητα» τόνισε ο επίτροπος από τη Γερμανία.

«Πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη προς αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο: τους Έλληνες, τη Μάλτα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Ισπανία, προκειμένου να ελαφρύνουν το φορτίο τους και να αποζημιώσουν και να τιμήσουν μέρος του κόστους και των προσπαθειών» που καταβάλλουν, επεσήμανε ο Έτινγκερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Θα βοηθήσω για ειρήνη στην Ουκρανία και το μόνο που ζητώ είναι ένα «κομμάτι πάγου» (Γροιλανδία)

Φαραντούρης για Μercosur: «Ο αγώνας συνεχίζεται κατά των διατάξεων της MERCOSUR»

Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο

Η ΕΕ αυστηροποιεί την απαγόρευση εξαγωγών τεχνολογιών drone προς το Ιράν μετά την καταστολή των διαδηλώσεων

Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr