ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 49 ανέρχονται σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό οι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που πλήττουν τη δυτική και την κεντρική Ιαπωνία, τη στιγμή που τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και 48 αγνοούνται.
Σύμφωνα με το δίκτυο NHK, πάνω από 1,6 εκατ. άτομα έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιήσεις για έκτακτα καιρικά φαινόμενα σε τέσσερις νομαρχίες στο δυτικό τμήμα του νησιού Χονσού, καλώντας τον πληθυσμό σε επιφυλακή για κατολισθήσεις, πλημμύρες ποταμών και ισχυρούς ανέμους.
Η μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε πως στη Μοτογιάμα, μια πόλη στο νησί Σικόκου, 583 χιλιοστά βροχής έπεσαν μέσα σε 24 ώρες από το πρωί της Παρασκευής μέχρι σήμερα το πρωί.



























































