ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία αφού ένας 34χρονος σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν τον θάψουν!
Η κηδεία ξεκινά και το φέρετρο μεταφέρεται στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο της περιοχής. Ο λάκκος έχει ήδη ανοίξει. Τότε, συμβαίνει το θαύμα. Ο 34χρονος παίρνει ανάσα και σηκώνεται όρθιος! Οι μισοί παριστάμενοι έκαναν δεήσεις στον Θεό και άλλοι μισοί κοιτούσαν αποσβολωμένοι, προσπαθώντας να πιστέψουν όσα αντίκριζαν με τα ίδια τους τα μάτια.
Ο Eshwar Pavade είχε πεθάνει και… με χαρτί γιατρού, αλλά την Πέμπτη, λίγες στιγμές πριν τον θάψουν, ο 34χρονος επέστρεψε από τους νεκρούς! Το στήθος του άρχισε να κινείται και σε δευτερόλεπτα άνοιξε τα μάτια του.
Μετά το αρχικό σοκ, οι συγγενείς και φίλοι έπεσαν πάνω του, τον έβγαλαν από το φέρετρο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Αφού διαπιστώθηκε ότι όντως ήταν ζωντανός, οι συγγενείς άρχισαν να κατηγορούν τον γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου, ο οποίος είχε εξετάσει τον Eshwar και τον είχε χαρακτηρίσει… νεκρό!
Όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, ο 34χρονος ζούσε σχεδόν δύο χρόνια στο χωριό Station Ghanagagapur. Τις τελευταίες ημέρες αισθάνθηκε άρρωστος και πήγε στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα, ο γιατρός τον εξέτασε και αποφάνθηκε ότι… πέθανε!






















































