Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλη γλώσσα έχει ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα – Να μετρά τα λόγια του γιατί δεν είναι σε θέση!

Μεγάλη γλώσσα έχει ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα – Να μετρά τα λόγια του γιατί δεν είναι σε θέση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν είναι ανεκτή η ατιμωρησία», τόνισε ο Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ, μιλώντας σε εκδήλωση στην τουρκική πρεσβεία για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, αναφερόμενος στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

Στην ομιλία του, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1 ο Τούρκος πρέσβης κάλεσε την χώρα μας να συνεργαστεί σθεναρά και υπογράμμισε ότι οι δικαστικές αποφάσεις να μην εκδοθούν οι 8 λειτουργούν ως όργανο ατιμωρησίας.

Σημείωσε ότι παραβιάζεται το δικαίωμα των θυμάτων των πραξικοπηματιών να τύχουν δικαίωσης και υποστήριξε ότι οι 8 ήταν αναπόσπαστα μέλη της ομάδας που επιχείρησε να συλλάβει τον Πρόεδρο Ερντογάν στην Μαρμαρίδα εκείνη τη νύχτα.

«Αναμέναμε από την Ελλάδα να μην λειτουργήσει ως όργανο ατιμωρησίας των «8», η συμμετοχή των οποίων στην απόπειρα πραξικοπήματος δεν αμφισβητείται.

»Ατιμωρησία σε τέτοιου είδους αδικήματα δεν είναι ανεκτή σε ένα κράτος δικαίου.

»Αναμένουμε ισχυρή συνεργασία από τους γείτονές μας, που επίσης υπέφεραν από πραξικοπήματα στο παρελθόν»

Σύμφωνα με τον ANT1, τουρκικές διπλωματικές πηγές, ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει ευθεία σύνδεση της υπόθεσης των «8» με τους 2 φυλακισμένους Έλληνες αξιωματικούς αλλά απέφυγαν να προβλέψουν πότε θα κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες στην Αδριανούπολη (απαγγελία κατηγορητηρίου κτλ).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη – Ασφαλής ο Ερντογάν από… υγειονομική βόμβα

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...