ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ,


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και μετά την επιθετική απέναντι στους συμμάχους του εμφάνισή στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ «δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρό».
«Το ΝΑΤΟ δεν ήταν ποτέ τόσο συνεκτικό. Το ΝΑΤΟ δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρό όσο σήμερα», δήλωσε ο Τραμπ κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάουλι Νιινίστο.
«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, αλλά τελικά ήμασταν αγαπημένοι», πρόσθεσε αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν συναντώνται στις 13.20 (ώρα Ελλάδος) στο Ελσίνκι, που έχει φιλοξενήσει σειρά συναντήσεων Ανατολής-Δύσης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα υπάρξει μία συνάντηση τετ α τετ με την παρουσία των διερμηνέων, ένα γεύμα εργασίας με τις εκατέρωθεν ομάδες και στη συνέχεια κοινή συνέντευξη Τύπου στις 16.50 ώρα Ελλάδος.























































