ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νικαράγουα, Ντανιέλ Ορτέγκα, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδίκασε κατηγορηματικά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξετάζει «όλες τις επιλογές» για να σταματήσει τη βία στη Νικαράγουα, όπως δήλωσε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Όλες οι επιλογές είναι πάνω στο τραπέζι» επισήμανε ο Τοντ Ρόμπινσον, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αρμόδιος για την περιοχή της κεντρικής Αμερικής.
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε για να συνεχίσουμε να πιέζουμε την κυβέρνηση του Ορτέγκα», πρόσθεσε ο Ρόμπινσον.
Όπως επισήμανε ο ίδιος, αυτοί που ευθύνονται για τη βία πρέπει «να δώσουν λόγο στη διεθνή κοινότητα για τις πράξεις τους».
Η κυβέρνηση της Νικαράγουας στο μεταξύ οργάνωσε εκδηλώσεις για να τιμήσει την 39η επέτειο από την επανάσταση των Σαντινίστας, της οποίας είχε ηγηθεί ο Ορτέγκα.
Στη Μανάγκουα, την πρωτεύουσα της Νικαράγουας, τέθηκαν σε ισχύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Οι εορτασμοί διεξήχθησαν μία ημέρα μετά την καταδίκη της βίας από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), ο οποίος απαίτησε από τον πρόεδρο Ορτέγκα να ικανοποιήσει ένα από τα κύρια αιτήματα των διαδηλωτών και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές στη Νικαράγουα.























































