ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο δυτικό Ιράν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 25 άνθρωποι, μερικές ώρες αφότου δύο σεισμοί έπληξαν την επαρχία Χορμοζγκάν στον νότο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
«Μέχρι τώρα έχουμε πληροφορίες για 25 τραυματίες και ευτυχώς δεν υπάρχουν νεκροί», δήλωσε ο Χουσάνγκ Μπαζβάντ, κυβερνήτης της δυτικής επαρχίας Κερμανσάχ, στον τηλεοπτικό σταθμό, και πρόσθεσε πως τα τραύματά τους δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να χρειάζεται να νοσηλευθούν.
Κρατικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι δύο σεισμοί που σημειώθηκαν νωρίτερα, μεγέθους 4,7 και 5,7 βαθμών, προκάλεσαν ζημιές σε κτήρια σε μερικά χωριά αλλά όχι απώλειες.
Ο Μορτεζά Σαλιμί, επικεφαλής των ομάδων διάσωσης της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου, είπε πως μέχρι τώρα οι ζημιές από τους δύο σεισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα φαίνεται να είναι μικρές. «Σύμφωνα με πληροφορίες τοίχοι κατέρρευσαν, αλλά δεν έχουν αναφερθεί εκτεταμένες ζημιές», δήλωσε ο Σαλιμί στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Τον Νοέμβριο του 2017, σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 620 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 12.000 στην επαρχία Κερμανσάχ, καθώς και τον θάνατο οκτώ ανθρώπων στο Ιράκ.























































