Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 76 οι νεκροί από τον πύρινο όλεθρο – Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί

Στους 76 οι νεκροί από τον πύρινο όλεθρο – Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι αφού πριν από λίγο στην οδό Δημοκρατίας στο Μάτι, οι άνδρες των ΕΜΑΚ ανακάλυψαν άλλες δύο σορούς, κι έτσι ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 76.

Oι ενήλικες τραυματίες είναι 164, από τους οποίους οι 71 παραμένουν για νοσηλεία και οι 10 είναι διασωληνωμένοι.

Επίσης 23 παιδιά χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και 11 από αυτά νοσηλεύονται, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι το δύσκολο έργο για τον εντοπισμό αγνοουμένων δεν έχει τελειώσει, καθώς το κέντρο της Πυροσβεστικής και οι άλλες υπηρεσίες έχουν δεχτεί δεκάδες κλήσεις, και διεξάγονται πεζές περιπολίες από 130 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια των συνανθρώπων μας και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr