ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μπαράζ» επιθέσεων αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους στη νότια Συρία με 32 νεκρούς

«Μπαράζ» επιθέσεων αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους στη νότια Συρία με 32 νεκρούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 30 τραυματίστηκαν σήμερα Τετάρτη σε σειρά επιθέσεων αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους στη νότια επαρχία Σουέιντα στη Συρία, την οποία ελέγχει το συριακό καθεστώς, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε διάφορα χωριά βορειοανατολικά της πόλης Σουέιντα, της πρωτεύουσας της ομώνυμης επαρχίας, και στην ίδια την πόλη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και τραυματίες, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση.

Νωρίτερα, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA είχε μεταδώσει πως βομβιστές αυτοκτονίας εξαπέλυσαν επιθέσεις στην πόλη Σουέιντα με αποτέλεσμα να υπάρξει άγνωστος αριθμός θυμάτων και ότι κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να σκοτώσουν δύο από τους βομβιστές αυτοκτονίας πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά τους.

Το συριακό καθεστώς έχει πάρει ξανά τον έλεγχο μεγάλου μέρους της νότιας Συρίας τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή

Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω λειψυδρίας

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο αγρότη και Σύρο μετανάστη

Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr