ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Κώστας Γαβρόγλου, Μαθητές, Νέα Μάκρη, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Φωτιά,


















































Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτά θα είναι από αύριο Παρασκευή τρία δημόσια σχολεία σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν γονείς και τα παιδιά που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.
Όπως είπε ο κ. Γαβρόγλου, από αύριο εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο πρώτο δημοτικό σχολείο και στο ΕΠΑΛ της Ραφήνας καθώς και στο πρώτο γυμνάσιο Νέας Μάκρης και οι γονείς θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους για δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και συζητήσεις.
Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας χαιρέτισε τη συμβολή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας που αύριο, όπως είπε, και δια του προέδρου της, θα είναι παρούσα «για να συζητήσουν σε αυτές τις πραγματικά ανείπωτα δύσκολες στιγμές που ζούνε γονείς και παιδιά».























































