ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, Πυρκαγιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου
Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν - Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Κρήτη: 20χρονος έδερνε μεθυσμένος τη 18χρονη γυναίκα του - Τη χτυπούσε στην καισαρική τομή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, (ΕΤΕπ), Βέρνερ Χόιερ, επικοινώνησε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης για να ζητήσει οικονομική βοήθεια, για την αποκατάσταση των ζημιών που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στη Αττική και την ενίσχυση των υποδομών που θα αποτρέψουν παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΤΕπ ανταποκρίθηκε θετικά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά τη σχετική τεχνική επεξεργασία, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Η βοήθεια αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, με την απόκτηση πχ πυροσβεστικών αεροπλάνων και οχημάτων, στην αποκατάσταση ζημιών σε δημόσια κτίρια, στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων (πολλά σχέδια βρίσκονται ήδη σε επεξεργασία με τις υπηρεσίες της ΕΤΕπ), στην αναδάσωση, αλλά και σε τεχνική υποστήριξη για την αποτροπή παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον.
























































