ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Χάος στη Βουλή! Η Ζωή καλούσε το 100 για να συλλάβει Νεοδημοκράτες - Η Ιωάννα Λυτρίβη έβαλε τα κλάματα
Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ - 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια
Νίκος Δένδιας ο αρχιτέκτονας των ελληνικών drone σε αέρα και θάλασσα από ΚΡΑΤΙΚΑ ελληνικά εργοστάσια
Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα
Δημοσκόπηση MRB: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πολιτική αλλαγή θέλουν 7 στους 10
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 19χρονο από μια ομάδα δρούζων τους οποίους απήγαγε τον προηγούμενο μήνα η τζιχαντιστική οργάνωση από την επαρχία Σουέιντα της Συρίας, όπως μετέδωσαν σήμερα συριακά μέσα ενημέρωσης και μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Ο 19χρονος φοιτητής αποκεφαλίστηκε την Πέμπτη αφού απήχθη μαζί με περισσότερους από 30 ανθρώπους –γυναίκες και παιδιά στην πλειονότητά τους—από ένα χωριό της Σουέιντα στη διάρκεια αιματηρής επίθεσης που εξαπέλυσε το ΙΚ στις 25 Ιουλίου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νουρ Ράντουάν, διευθυντή του Soueida24.
Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρόκειται για τον πρώτο όμηρο που εκτελείται από αυτή την ομάδα. Το Soueida24 και το Παρατηρητήριο είχαν ανακοινώσει την απαγωγή περίπου 30 γυναικών και παιδιών, καθώς και την εξαφάνιση 17 ανδρών μετά τις επιθέσεις αυτοκτονίας του ΙΚ στις 25 Ιουλίου σε πολλές περιοχές της επαρχίας, από τις οποίες σκοτώθηκαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι τζιχαντιστές ζητούν την απελευθέρωση μαχητών τους που κρατούνται από το συριακό καθεστώς στη γειτονική επαρχία Ντεράα.
Το ίδιο το ΙΚ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις απαγωγές, όμως τοπικές πηγές επισημαίνουν ότι οι οικογένειες των απαχθέντων έχουν λάβει φωτογραφίες και βίντεο από τους τζιχαντιστές στα κινητά τους τηλέφωνα.























































