ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Απολύτως νόμιμη» χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τη συνάντηση του γιου του με Ρωσίδα δικηγόρο τον Ιούνιο του 2016, αποκαλύπτοντας πως το ραντεβού πραγματοποιήθηκε για να λάβει ο Τραμπ Τζούνιορ «πληροφορίες για έναν αντίπαλο».
Σε tweet του ο Τραμπ ανέφερε πως «τα Fake News μεταδίδουν ένα μύθευμα ότι ανησυχώ για τη συνάντηση που είχε ο υπέροχος γιος μου Ντόναλντ στον Πύργο Τραμπ. Ήταν μια συνάντηση για να λάβει πληροφορίες για έναν αντίπαλο, απολύτως νόμιμη, κάτι που γίνεται συνεχώς στην πολιτική και δεν οδήγησε πουθενά. Δεν γνώριζα τίποτα!».
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται τόσο ξεκάθαρα στη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στον Πύργο Τραμπ με τη Ρωσίδα δικηγόρο Νατάλια Βεσελνίτσκαγια τον Ιούνιο του 2016.
Το tweet του Τραμπ έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες δηλώσεις για τη συνάντηση.
Όταν η συνάντηση έγινε γνωστή για πρώτη φορά από τους New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι με την κ. Βεσελνίτσκαγια συζήτησε κυρίως το πρόγραμμα υιοθεσίας παιδιών από τη Ρωσία.
Ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ ερευνά το ενδεχόμενο οι Ρώσοι να αναμίχθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ του Τραμπ.
Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε ανάμιξη και έχει χαρακτηρίσει την έρευνα «το μεγαλύτερο πολιτικό κυνήγι μαγισσών στην Ιστορία».























































