ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες - Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)
Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ για στημένα παιχνίδια - Έγιναν συλλήψεις παραγόντων και διαιτητών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό που σχεδιάζει να δαπανήσει για τη διαδικασία του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε η εκλογική επιτροπή της ΠΓΔΜ.
«Η επιτροπή είναι υποχρεωμένη να υιοθετήσει το οικονομικό της πλάνο και το πρώτο προσχέδιο τοποθετεί το συνολικό ποσό των δαπανών στα 170 εκατομμύρια δηνάρια», ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής Όλιβερ Ντερκόφσκι μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο MIA.
Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ, και σύμφωνα με τον Ντερκόφσκι είναι μειωμένο κατά 20% σε σχέση με τον προϋπολογισμό που ενέκρινε πρόσφατα το κοινοβούλιο της χώρας.























































