ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μακραίνει συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό, που έπληξε την περασμένη Κυριακή το νησί Λομπόκ στην Ινδονησία.
Ο νεώτερος απολογισμός κάνει λόγο για 164 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Παράλληλα περισσότεροι από 156.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές δεκάδες χιλιάδες σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές ή και καταστράφηκαν ολοσχερώς από το σεισμό των 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων στα συντρίμμια και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί περαιτέρω.
Στους πρσωρινούς καταυλισμούς, που έχουν στηθεί για τους σεισμόπληκτους, η κεντρική κυβέρνηση, οι τοπικές αρχές και μη κυβερνητικές οργανώσεις προσπαθούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη.
Ωστόσο καταγράφονται ελλείψεις σε βασικά είδη εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των πληγέντων.























































