ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από 200.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους καθώς ο τυφώνας Γιαγκί πλήττει ανατολικές παράκτιες περιοχές στην Κίνα από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.
Ο τυφώνας έπληξε την επαρχία Τζετζιάνγκ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με ανέμους 102 χιλιομέτρων την ώρα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο το κέντρο αντιμετώπισης πλημμυρών της επαρχίας.
Συνολικά 204.949 κάτοικοι δέκα πόλεων απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους, ενώ σχεδόν 21.000 αλιευτικά κλήθηκαν να επιστρέψουν στα λιμάνια επειγόντως, κατά την ίδια πηγή.
Το φαινόμενο, που θα προκαλέσει σφοδρές βροχοπτώσεις, σταδιακά θα εξασθενήσει καθώς θα κινηθεί προς βορειοδυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με το Νέα Κίνα.
Το καλοκαίρι είναι εποχή τυφώνων στην Κίνα, αλλά οι ανθρώπινες απώλειες είναι ελάχιστες τα τελευταία χρόνια, λόγω της κατάρτισης σχεδιασμών για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων από την κυβέρνηση και την απομάκρυνση των κατοίκων των περιοχών που διατρέχουν κίνδυνο.























































