ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση ενόπλων σε κέντρο εκπαίδευσης των αφγανικών υπηρεσιών πληροφοριών σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στην Καμπούλ, όπως ανέφερε αξιωματούχος του κέντρου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ το υπουργείο Υγείας του Αφγανιστάν αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των νεκρών από τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας.
Συγκεκριμένα, οι νεκροί από τη χθεσινή επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο της Καμπούλ ανέρχονται σε 34 και όχι 48, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί επειδή, όπως διευκρίνισαν αξιωματούχοι, ορισμένες σοροί είχαν καταμετρηθεί δύο φορές μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Προς τα κάτω αναθεωρήθηκε και ο αριθμός των τραυματιών σε 56 από 67.
Τα περισσότερα από τα θύματα της επίθεσης ήταν μαθητές που προετοιμάζονταν για τις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο σε αίθουσα της Ακαδημίας Μαούντ, η οποία βρίσκεται στη δυτική Καμπούλ σε περιοχή στην οποία ζουν πολλά μέλη της σιιτικής κοινότητας της πόλης.
Η κηδεία των νεκρών προγραμματίζεται για σήμερα Πέμπτη.























































