Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξεσκονίζουν» τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ για δάνεια άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων

«Ξεσκονίζουν» τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ για δάνεια άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δάνεια άνω των 20 εκατ. δολαρίων, που έλαβε η επιχείρηση ταξί του Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ομοσπονδιακών αρχών στις ΗΠΑ. Προς το παρόν ο κ. Κόεν δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times ο έλεγχος των δανείων έρχεται στο πλαίσιο της έρευνας για το εάν ο Κόεν διέπραξε τραπεζική και φορολογική απάτη, καθώς και εάν υπήρξε παράβαση της νομοθεσίας για την προεκλογική εκστρατεία, συνδεόμενη με την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να αποκρύψει τη σχέση με της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, τα δάνεια χορηγήθηκαν από την Sterling National Bank και την Melrose Credit Union, δύο πιστωτικά ιδρύματα της Νέας Υόρκης, που εξειδικεύονται στην παροχή δανείων στον κλάδο των ταξί.

Ο έλεγχος θέλει να εξακριβώσει εάν ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ παρουσίασε ψευδή στοιχεία για την αξία των περιουσιακών στοιχείων του, προκειμένου να λάβει τα δάνεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»

Το Κατάρ δηλώνει ότι τα κράτη του Κόλπου εμφανίζονται «ενωμένα» στο αίτημα για αποκλιμάκωση του πολέμου

Συγκέντρωση των Navy SEALs και των Αμερικανών Ρέιντζερς στη Μέση Ανατολή

Καλιμπάφ: «Μείζων Παγκόσμιος Πόλεμος» η σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν

Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» – Δεν είπε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr