ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν εντόπισε καμία ένδειξη ότι η Βόρεια Κορέα έχει διακόψει τις πυρηνικές δραστηριότητές της, ενισχύοντας τις αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι πρόθυμη η Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει το οπλοστάσιό της.
«Η συνέχιση και η περαιτέρω ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας και οι σχετικές ανακοινώσεις εκ μέρους της προκαλούν σοβαρές ανησυχίες» σημειώνεται σε μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΙΑΕΑ. Η έκθεση αυτή πρόκειται να υποβληθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Υπηρεσίας τον επόμενο μήνα.
Την Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι πιστεύει πως η Βόρεια Κορέα έχει κάνει συγκεκριμένα βήματα προς την αποπυρηνικοποίησή της και ότι «πιθανότατα» θα συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Η πρώτη, ιστορική συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Κιμ έγινε στις 12 Ιουνίου και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης συμφώνησε να εργαστεί για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.
Ωστόσο, η χώρα δεν δείχνει πρόθυμη να εγκαταλείψει μονομερώς το πυρηνικό οπλοστάσιό της, όπως ζητά η κυβέρνηση του Τραμπ.























































