ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής - Το «προφίλ» του
Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί - Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: 48χρονος γιατρός πέθανε αιφνίδια στο νοσοκομείο ένώ έκανε την εφημερία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ένοπλες δυνάμεις στο Μεξικό κατέσχεσαν 725 κιλά κοκαΐνης και συνέλαβαν τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε σκάφος που έπλεε στα ανοικτά των ακτών της νότιας Πολιτείας Γκερέρο στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.
Σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε, το υπουργείο Ναυτικού ανέφερε ότι πεζοναύτες προέβησαν στις συλλήψεις αφού αεροσκάφος εντόπισε το πλεούμενο 40 ναυτικά μίλια (45 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά του Γκερέρο.
Στην επιχείρηση για την αναχαίτιση του πλεούμενου αυτού συμμετείχαν επτά πλοία και δύο αεροσκάφη. Οι στρατιωτικοί εντόπισαν πάνω στο σκάφος 599 πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 725 κιλών.
Οι μεξικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν εντείνει τα τελευταία χρόνια τις επιχειρήσεις αναγνώρισης και επιτήρησης των ακτών της χώρας στον Ειρηνικό στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.























































