ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα, η οποία παραμένει χωρίς ρεύμα από το πρωί της Κυριακής έχει προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σήμερα Δευτέρα, καταβάλλεται «κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών».
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους.
Υπενθυμιζεται πως το νησί βρίσκεται από τις 5.30 το πρωί της Κυριακής χωρίς ρεύμα, λόγω προβλήματος στον υποσταθμό του Κρανιδίου.
Η Περιφέρεια Αττικής ζήτησε την κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με αίτημα που κατατέθηκε στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξενοκράτης».























































