ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα, η οποία παραμένει χωρίς ρεύμα από το πρωί της Κυριακής έχει προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σήμερα Δευτέρα, καταβάλλεται «κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών».
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους.
Υπενθυμιζεται πως το νησί βρίσκεται από τις 5.30 το πρωί της Κυριακής χωρίς ρεύμα, λόγω προβλήματος στον υποσταθμό του Κρανιδίου.
Η Περιφέρεια Αττικής ζήτησε την κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με αίτημα που κατατέθηκε στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξενοκράτης».























































