ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παυλόπουλος επικοινώνησε με τη χήρα του πιλότου που σκοτώθηκε στην Σπάρτη

Ο Παυλόπουλος επικοινώνησε με τη χήρα του πιλότου που σκοτώθηκε στην Σπάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη χήρα του αδικοχαμένου επισμηναγού, Νικολάου Βασιλείου, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατά την επικοινωνία, της εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη του για την απώλειά του κατά την επιτέλεση του εθνικού καθήκοντος. Επιπλέον, της παρέσχε την διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο.

Ο Νικόλαος Βασιλείου έχασε τη ζωή του, όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στις 08:50 το πρωί της Τρίτης σε δύσβατη δασική περιοχή επτά μίλια βόρεια της Σπάρτης.

Οι δύο χειριστές του εκπαιδευτικού αεροσκάφους χρησιμοποίησαν το μηχανισμό αυτόματης εκτίναξης και εγκατέλειψαν το Τ-2 προτού αυτό συντριβεί. Για λόγους ασφαλείας, τα δύο καθίσματα εκτινάσσονται με μικρή χρονική διαφορά προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο συγκυβερνήτης προσγειώθηκε σώος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μυστράς: Ελεύθερος με αναστολή ο 55χρονος που είχε κρύψει τη σορό του πατέρα του σε καταψύκτη

Συνταγματική Αναθεώρηση: «Ναι» μόνο από τη ΝΔ στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά και με «γαλάζιες» απώλειες

Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα

Νίκος Δένδιας: «Η χώρα έχει περάσει στη νέα εποχή, σε μια νέα πραγματικότητα»

Ο Νίκος Δένδιας στα Πυροσβεστικά Αεροπλάνα: «Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...