Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ απαντά στα fake news: Ο Λευκός Οίκος είναι μια «καλολαδωμένη μηχανή»

Ο Τραμπ απαντά στα fake news: Ο Λευκός Οίκος είναι μια «καλολαδωμένη μηχανή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αλλεπάλληλες παραιτήσεις και απολύσεις στον Λευκό Οίκο; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σ ότι η αντίληψη πως επικρατεί χάος στο προεδρικό μέγαρο δεν είναι παρά μια «επινόηση» των Fake News και τίποτα περισσότερο.

«Τα Fake News (…) λατρεύουν να μιλούν για χάος στον Λευκό Οίκο ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα χάος, μόνο μια καλολαδωμένη μηχανή, με αντικαταστάσιμα τμήματα» έγραψε στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα άρθρο της εφημερίδας New York Times που υποστήριζε ότι η κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της και σύμβουλός του, ο Τζάρεντ Κούσνερ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση του νομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Ντον ΜακΓκαν, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

«Δεν έχουν καμιά σχέση» μ’ αυτό, τόνισε, αφού προηγουμένως επιτέθηκε και πάλι στα μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζοντάς τα «εχθρό του λαού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr