Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τσέλσι Κλίντον θα ασχοληθεί με την πολιτική και «συμπονά» τον μικρό γιο του Τραμπ

Η Τσέλσι Κλίντον θα ασχοληθεί με την πολιτική και «συμπονά» τον μικρό γιο του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι Κλίντον, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της καθώς θα ασχοληθεί με την πολιτική όπως δήλωσε, ενώ εξέφρασε και τη συμπόνοια της για τον μικρό γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον.

Στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου του Εδιμβούργου που παραβρέθηκε, για την προώθηση του παιδικού της βιβλίου που μιλάει για τις γυναίκες οι οποίες αγωνίστηκαν παρά τις αντιξοότητες, καταδίκασε τον Αμερικανό πρόεδρο για τον χωρισμό των παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό και τόνισε ότι «αποστρέφεται» την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν αναφέρθηκε στην πολιτική την αποκάλεσε ως «τη μεγαλύτερη αμαρτία της στιγμής» δηλώνοντας ότι «σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αυτά που κάνει ο πρόεδρος Τραμπ με αποθαρρύνουν, αλλά νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα κάνουν ο σύζυγός μου και οι (σ.σ. δημοκρατικοί) γερουσιαστές μας για να τον σταματήσουν».

Για το εάν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική, Τσέλσι Κλίντον ανέφερε:

«Για μένα, είναι σίγουρο όχι τώρα, αλλά είναι ίσως στο μέλλον, γιατί ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον».

Αναφερόμενη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ είπε:

«Αισθάνομαι απίστευτα προστατευτική για τον Μπάρον Τραμπ, που είναι τώρα 12 χρόνων, την ίδια ηλικία που είχα κι εγώ.

»Διαφωνώ με τον πατέρα του για τα πάντα αλλά οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί του (με τον Μπάρον), εκφοβίζοντάς τον, σχολιάζοντας την εμφάνισή του.

»Χάνω την υπομονή μου με αυτά επειδή είναι παιδί και αξίζει να έχει μια παιδική ηλικία όπως κάθε παιδί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr