ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Who is Arben Llalla, who pretends to be the "imaginary hero" of the Turco-Albanians and "targets" Greeks of Northern Epirus
Κυψέλη: Σοκ από το εύρημα κατεψυγμένου βρέφους στις αποσκευές οικογένειας μέσα σε διαμέρισμα
Ισλανδία-δημοψήφισμα: «Όχι οπισθοδρόμηση» αλλά «νίκη για τη δημοκρατία» η απόρριψη της ένταξης στην ΕΕ
Ελλάδα-Ισραήλ υπέγραψαν την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Συμμετέχει και η ελληνική αμυντική βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας είναι αντιπαραγωγικές, όμως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο μόλις η αμερικανική πλευρά είναι έτοιμη για συνομιλίες με αμοιβαίο σεβασμό, δήλωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνουμε πως η διαρκής αύξηση της πίεσης δια των κυρώσεων, χωρίς να παρουσιάζονται οποιαδήποτε γεγονότα που θα δικαιολογούσαν τέτοιες κυρώσεις, είναι αντιπαραγωγική και ωθεί τις σχέσεις σε αδιέξοδο», δήλωσε ο Λαβρόφ.
«Μόλις οι εταίροι μας είναι έτοιμοι για να αρχίσουμε μια συζήτηση στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και συνυπολογίζοντας τα αμοιβαία συμφέροντα, είμαστε πάντα έτοιμοι για διάλογο», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.























































