ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στην Ινδία: Έξι ανήλικοι βίασαν 9χρονη και τη διαμέλισαν με τσεκούρι

Σοκ στην Ινδία: Έξι ανήλικοι βίασαν 9χρονη και τη διαμέλισαν με τσεκούρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη και αποτροπιασμός στην Ινδία αφού ανήλικοι βίασαν 9χρονη και τη διαμέλισαν με τσεκούρι. Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα για τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι η θετή μητέρα του κοριτσιού είπε στον γιο της, 14 ετών, και τρεις άλλους να βιάσουν το θύμα και μάλιστα υπό την παρουσία της.

Είπαν ότι το σώμα του κοριτσιού βρέθηκε την Κυριακή σε μια ζούγκλα στην περιοχή Baramulla. Βασανίστηκε και το σώμα της κάηκε με οξύ, πρόσθεσαν.

Η μητριά εμφανίστηκε αναστατωμένη καθώς το κορίτσι ήταν το αγαπημένο του πατέρα.

Η αστυνομία είπε στο BBC Ουρντού ότι το κορίτσι αναζητούνταν για 10 ημέρες πριν βρεθεί το σώμα της.

«Διαπιστώθηκε ότι η μητριά είχε μία ζήλια/έχθρα κατά της δεύτερης συζύγου του άντρα της και των παιδιών τους», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Mir Imtiyaz Hussain.

Ο Hussain είπε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε με τσεκούρι μετά τον ομαδικό βιασμό. Είπε ότι ένας από τους κατηγορούμενους, ένας 19χρονος άνδρας, ακρωτηρίασε το σώμα του παιδιού.

Η σεξουαλική βία έχει αυξηθεί στην Ινδία μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία μίας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα Δελχί, το 2012.

Το έγκλημα πυροδότησε διαμαρτυρίες και ανάγκασε την κυβέρνηση να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους κατά των βιασμών, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής.

Ωστόσο, επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών εξακολουθούν να καταγράφονται σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της

Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός διώκεται για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της

Αίγιο: Άγριο διπλό φονικό μητέρας και γιού – Εξετάζεται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της γυναίκας

Τι προτείνει η ΕΛ.Α.Σ. για την ενδοοικογενειακή βία: «Καμία ανοχή στην έμφυλη βία»

Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr