ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Δημοσιογράφοι, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία,


















































Έτσι Ελλάδα και Ισραήλ καταρρίπτουν τη νεοοθωμανική απειλή (βίντεο)
Ασπίδα του Αχιλλέα - Η Ελλάδα τελειώνει την τουρκική απειλή - Τα τουρκικά drone θα πέφτουν σαν κουνούπια
Πώς ο ελληνικός εμπορικός στόλος θα μπορεί να προστατεύει τις ζωτικές γραμμές ανεφοδιασμού
Ο Νίκος Δένδιας θέτει στους Ευρωπαίους την απειλή του αναθεωρητισμού «στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο, στη Θράκη»
Η Πρέσβυς του Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Ο Θεός να ευλογεί τη φιλία μεταξύ των λαών μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατήγγειλε ότι διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, απείλησε με όπλο συναδέλφους του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη τα επεισόδια με ρίψεις αντικειμένων και χημικών από την πλευρά των αστυνομικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, κοντά στον Λευκό Πύργο διαδηλωτής προσπάθησε να αρπάξει κάμερα από γυναίκα εικονολήπτη που κάλυπτε τηλεοπτικά τη διαδήλωση.
Φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο και αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση.
Τότε επενέβη δεύτερος διαδηλωτής, ο οποίος έβγαλε από μικρή τσάντα, δεμένη στη μέση, όπλο και τους απείλησε, χωρίς να το στρέψει εναντίον τους.
Το γεγονός προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φωτορεπόρτερ, ωστόσο το επεισόδιο έληξε εκεί με την αποχώρηση του άγνωστου οπλοφόρου.
Ο φωτορεπόρτερ που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζει ότι απευθύνθηκε σε διμοιρίες της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο και κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά ο φερόμενος ως οπλοφόρος, εν τω μεταξύ, είχε ήδη χαθεί μέσα στο πλήθος.























































