ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκλεψαν κοσμήματα 800.000 ευρώ από πριγκίπισσα της Σ. Αραβίας στο πολυτελές Ritz

Έκλεψαν κοσμήματα 800.000 ευρώ από πριγκίπισσα της Σ. Αραβίας στο πολυτελές Ritz
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θύμα κλοπής έπεσε πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, μέσα στην πολυτελή σουίτα της στο ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού.

Όπως κατήγγειλε η ίδια της άρπαξαν κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ μέσα από τη σουίτα της, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η αστυνομία. Σύμφωνα με πηγές, η ίδια ανέφερε στις αρχές ότι τα κοσμήματά της δεν ήταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο της σουίτας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Εκπρόσωπος του Ritz δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ η υπόθεση ερευνάται.

Πρόκειται για τη δεύτερη ληστεία που γίνεται μέσα στο ίδιο έτος στο διάσημο πεντάστερο ξενοδοχείο της Place Vendome του Παρισιού. Τον Ιανουάριο συμμορία είχε εισβάλει στο λόμπι με τσεκούρια και άρπαξαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από προθήκες.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τρεις από αυτούς μέσα στο ξενοδοχείο ενώ οι άλλοι δύο είχαν διαφύγει και πάνω στην προσπάθειά τους έπεσε μία τσάντα με τη λεία. Τελικά, οι αρχές ανέκτησαν όλα τα κοσμήματα.

Οι ένοπλες ληστείες δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο στην περιοχή, καθώς δεκάδες πολυτελή καταστήματα και κοσμηματοπωλεία βρίσκονται κατά μήκος των δρόμων.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ένας άντρας έκλεψε δύο διαμάντια και δύο δαχτυλίδια αξίας 5,5 εκατ. ευρώ από κοσμηματοπωλείο, αντικαθιστώντας τα με ψεύτικα.

Ένα χρόνο νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2016, θύμα ληστών είχε πέσει η Κιμ Καρντάσιαν, όταν της έκλεψαν κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, από τη σουίτα ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Χούτι βομβαρδίζουν τη Σαουδική Αραβία – Ο Νετανιάχου θέλει να βοηθήσει αλλά ο Πρίγκιπας Διάδοχος είναι διστακτικός

Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια – Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε αεροδρόμιο

«Μύλος» με την ενεργειακή εκεχειρία: Ο Ζελένσκι αμφισβητεί τον Τραμπ και η Μόσχα λέει όχι στην εκεχειρία των 60 ημερών

Εμιράτα (ΗΑΕ): Ο Γκαργκάς ζητά ενίσχυση της ασφάλειας του Κόλπου και συλλογική άμυνα

Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία – Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr