ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άναυδοι οι Γερμανοί σχολιάζουν: «Η αστερόεσσα πλάι πλάι με την ελληνική σημαία και μπροστά χαμογελαστός ο Τσίπρας»

Άναυδοι οι Γερμανοί σχολιάζουν: «Η αστερόεσσα πλάι πλάι με την ελληνική σημαία και μπροστά χαμογελαστός ο Τσίπρας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά το τέλος των μνημονίων η ελληνική κυβέρνηση υπόσχεται χαμηλότερους φόρους, λιγότερες περικοπές συντάξεων και περισσότερες θέσεις εργασίας, όμως πόσο μεγάλα είναι τα περιθώρια ελιγμών της; διερωτάται η Süddeutsche Zeitung σε άρθρο με τίτλο «Δύσκολη νέα αρχή», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Deutsche Welle.

Η εφημερίδα του Μονάχου παρατηρεί: «Η αστερόεσσα πλάι πλάι με την ελληνική σημαία και μπροστά τους ο χαμογελαστός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

»Ορισμένοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έτριβαν πιθανότατα τα μάτια τους, μιας και για αρκετά χρόνια ο αντιαμερικανισμός ήταν κομμάτι του DΝΑ της ελληνικής Αριστεράς.

»Στη ΔΕΘ ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος χαρακτήρισε την Ελλάδα ως “τόπο σταθερότητας” στην ανατολική Μεσόγειο.

»Ο Αμερικανός υπουργός ανακοίνωσε επενδύσεις αμερικανικών εταιριών στην Ελλάδα.

»Επενδύσεις τις οποίες η χώρα χρειάζεται αν θέλει να γίνουν πραγματικότητα οι υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα για μια οικονομική “αναγέννηση”.

»Το πόσο στενά είναι τα περιθώρια της κυβέρνησης φάνηκε ήδη τη Δευτέρα όταν οι ελεγκτές των θεσμών επέστρεψαν στην Αθήνα για πρώτη φορά με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.

»Από εδώ και στο εξής οι δανειστές θα βάζουν ανά τρίμηνο στο μικροσκόπιο τα δημοσιονομικά ξεκινώντας αυτή τη φορά από τον προϋπολογισμό για το 2019.

»Υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα θα παραμείνει σε αναπτυξιακή τροχιά θα λαμβάνει κάθε χρόνο μέχρι το 2022 ένα δισ. ευρώ.

»Με το ποσό δείχνει να υπολογίζει ήδη ο Αλέξης Τσίπρας. Ένας από τους στόχους του πρωθυπουργού είναι να μην χρειαστεί να εφαρμόσει τις αμφιλεγόμενες περικοπές συντάξεων την 1η Ιανουαρίου του 2019. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2019 είναι χρονιά εκλογών στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος προειδοποιεί για γενίκευση του περιφερειακού πολέμου σε περίπτωση κατάρρευσης των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν

Οι ΗΠΑ διέψευσαν τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί ναυτικής εμπλοκής στον Κόλπο του Ομάν

Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν

Ο Τραμπ απαιτεί άμεση απάντηση από την Τεχεράνη για την οριστικοποίηση της συνθήκης ειρήνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...